Voorstelling

Werkwijze

Ons ultramodern en volledig geautomatiseerd productieapparaat staat in onze sector niet alleen gekend als toonaangevend, maar geeft ons ook een onmiskenbare voorsprong inzake afwerking en stiptheid. De mix van een eigen softwarepakket met de doorgedreven productkennis zorgt er in combinatie met de accuraatheid van ons machinepark voor dat we een nauwgezette voorcalculatie kunnen doen, waardoor we nooit voor onaangename verassingen tijdens de projectuitvoering komen te staan. Daarenboven bezit Francovera tevens over een uitzonderlijk logistiek park, ondermeer bestaande uit hoogwerkers, hefsteigers, kranen, vrachtwagens, vaste stellingen enz.... Wij doen aldus de levering, montage en afbraak in eigen beheer, waarbij wij deze zeer flexibel en zonder extra kosten (huur, vervoer) kunnen inzetten op onze projecten.


Marktpositie

Startende vanuit een éénmanszaak eind de jaren 80 van vorige eeuw, kunnen wij vandaag niet zonder enige trots pronken met onze huidige marktpositie. Wij mogen ons op heden rekenen tot de selecte groep aluminiumconstructeurs die werken tot en met klasse VII mogen uitvoeren, wat betekent dat wij door de jaren heen een respectvolle reputatie opgebouwd hebben, gestaafd door verscheidene vlot verlopen omvangrijke projecten. Desalniettemin werken wij ieder project, los van de omvang, tot in de puntjes af. Een korte blik op onze referentielijst geeft perfect de gestage en verantwoorde groei van Francovera weer.


Samenwerking, overleg en wederzijds respect

Kernwoorden uit onze filosofie zijn samenwerking, overleg en wederzijds respect. Bij ieder project trachten wij een perfecte symbiose te ontwikkelen tussen opdrachtgever, architect, aannemer en/of onszelf. Dit in maximale harmonie met omgeving, omwonenden en milieu. Goede afspraken met alle betrokken partijen worden vervolgens rigoureus en stipt opgevolgd, met het nodige begrip voor specifieke en werfgerelateerde uitzonderlijke situaties. Ons streven naar het voor alle partijen gemeenschappelijk doel, namelijk een mooi en correct afgewerkt project, zorgt ervoor dat wij in onderling overleg steeds tot het uiterste gaan.